Quantcast

Concurs de fotografia: L'Andorra dels paisatges

El concurs de fotografia L'Andorra dels paisatges recollirà imatges d'actvivitats de neu

El concurs de fotografia digital L’Andorra dels paisatges, organitzat pel Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat a través del Centre Andorra Sostenible i MoraBanc, arriba a la cinquena edició, i enguany se centra en la temàtica d’activitats de neu.

                                                                       
 
Des d’aquest 1 de gener i fins el 17 d’abril es poden presentar fotografies a la categoria Instagram, amb l’etiqueta #landorra, mentre que les imatges de càmera digital es recolliran fins el 21 d’abril al Centre Andorra Sostenible.

Per primera vegada des de la creació del concurs, s’ha decidit fixar una temàtica sobre la que hauran de versar totes les imatges presentades al concurs, que seran les activitats de neu.

El mes de juliol passat, els representants del conjunt d’estacions d’esquí alpí d’Andorra, mitjançant Ski Andorra, van adherir-se al pacte pel desenvolupament de l’Estratègia nacional del paisatge. Amb la finalitat d’unir el paisatge amb els esports de neu i que cadascú pugui aportar la seva visió personal i lúdica dels espais de muntanya, la nova edició del concurs de fotografia digital es fa amb la seva col•laboració i compta amb un premi especial d’Ski Andorra.

La proposta, emmarcada dins les accions de la nova Estratègia nacional del paisatge d’Andorra 2016-2020, vol contribuir, a través de la fotografia, a promoure el coneixement, la sensibilitat i el respecte envers els paisatges dels ciutadans del país i dels turistes que ens visiten.

Per a més informació: https://www.mediambient.ad/50-noticies/253-2n-concurs-de-fotografia-digital-l-andorra-dels-paisatges

 

Aquest estiu, veniu!

 

Vine a Andorra !

Aquest estiu vine a descobrir el paradís per als amants de la BTT, excursionistes, famílies i gourmets apassionats dels esports, la natura i la cultura. Vine a les estacions de muntanya d’Andorra!

Trobareu més informació al nostre lloc web: www.skiandorra.ad i a les webs de les estacions: www.vallnord.com i www.grandvalira.com

Finalització temporada

FINAL DE TEMPORADA!

Us recordem que les estacions d'esquí d'Andorra tancaran el proper diumenge 10 d'abril amb unes condicions de neu excel·lents.

Esperem que hagueu tingut una bona temporada!!!

 

 

Scroll to Top