Quantcast

Concurs de fotografia: L'Andorra dels paisatges

El concurs de fotografia L'Andorra dels paisatges recollirà imatges d'actvivitats de neu

El concurs de fotografia digital L’Andorra dels paisatges, organitzat pel Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat a través del Centre Andorra Sostenible i MoraBanc, arriba a la cinquena edició, i enguany se centra en la temàtica d’activitats de neu.

                                                                       
 
Des d’aquest 1 de gener i fins el 17 d’abril es poden presentar fotografies a la categoria Instagram, amb l’etiqueta #landorra, mentre que les imatges de càmera digital es recolliran fins el 21 d’abril al Centre Andorra Sostenible.

Per primera vegada des de la creació del concurs, s’ha decidit fixar una temàtica sobre la que hauran de versar totes les imatges presentades al concurs, que seran les activitats de neu.

El mes de juliol passat, els representants del conjunt d’estacions d’esquí alpí d’Andorra, mitjançant Ski Andorra, van adherir-se al pacte pel desenvolupament de l’Estratègia nacional del paisatge. Amb la finalitat d’unir el paisatge amb els esports de neu i que cadascú pugui aportar la seva visió personal i lúdica dels espais de muntanya, la nova edició del concurs de fotografia digital es fa amb la seva col•laboració i compta amb un premi especial d’Ski Andorra.

La proposta, emmarcada dins les accions de la nova Estratègia nacional del paisatge d’Andorra 2016-2020, vol contribuir, a través de la fotografia, a promoure el coneixement, la sensibilitat i el respecte envers els paisatges dels ciutadans del país i dels turistes que ens visiten.

Per a més informació: https://www.mediambient.ad/50-noticies/253-2n-concurs-de-fotografia-digital-l-andorra-dels-paisatges

 

Inici de la temporada 16/17

Les nevades de la setmana passada van permetre que l'estació de Grandvalira comencés la temporada el dissabte 26 de novembre amb l'obertura dels sectors d'el Pas de la Casa i Grau Roig.

La resta de sectors de Grandvalira tenen previst la seva obertura en els propers dies.

Pel que fa Vallnord, les estacions de Pal Arinsal i Ordino Arcalís estan treballant per obrir el dissabte 2 de desembre. La nevada ha deixat imatges com aquestes:

 

 

 

 

Aquest estiu, veniu!

 

Vine a Andorra !

Aquest estiu vine a descobrir el paradís per als amants de la BTT, excursionistes, famílies i gourmets apassionats dels esports, la natura i la cultura. Vine a les estacions de muntanya d’Andorra!

Trobareu més informació al nostre lloc web: www.skiandorra.ad i a les webs de les estacions: www.vallnord.com i www.grandvalira.com

Guanyadors Fira Andorra la Vella 2016

GUANYADORS FIRA ANDORRA LA VELLA 2016

Els guanyadors del sorteig dels 10 premis de l'estand de Ski Andorra durant la Fira d’Andorra la Vella són:

GUANYADORS DELS FORFETS DE TEMPORADA:

•    David Puy Baron
•    Jesús Marlet Zanini
•    Carolina Serra Areny
•    Gabriela Gacitúa Muñoz
•    Mark Cuthbert
•    Mª Rosa Esteve Romagosa

GUANYADORS DE LES EXPERIÈNCIES A LES ESTACIONS:

•    Charmaine Lodge
•    Patricia Martins Do Vale
•    Jesús Garcia Garcia
•    Maria Ortega Herms

Enhorabona a tots!

Finalització temporada

FINAL DE TEMPORADA!

Us recordem que les estacions d'esquí d'Andorra tancaran el proper diumenge 10 d'abril amb unes condicions de neu excel·lents.

Esperem que hagueu tingut una bona temporada!!!

 

 

Pàgina 1 de 2

Scroll to Top