Quantcast
Andorra

Esquí per tothom

A Andorra t'hi trobaràs a gust perquè hi ha pistes per a totes les preferències i nivells; perquè cada dia les preparen meticulosament per a que l'endemà les trobis en les millors condicions; perquè els monitors depuraran la teva tècnica amb simpatia i professionalitat; i perquè no hi ha moment més dolç que una pausa i un mos en bona companyia en alguna de les terrasses de l'estació.
Si ets dels que veuen una pirueta enlloc d'un obstacle, ets addicte a l'adrenalina i penses que la creativitat està, com a mínim, al mateix nivell que la tècnica. Andorra és el teu paradís. Per a tu, que et mantens fr ed davant d'un Big Air o a la sortida d'un border cross, s'han dissenyat especialment les àr ees de freestyle i freeride de les estacions, i val a dir que els snowparks d'Andorra estan entre els millors del Pirineus.
Esquiar amb la família a Andorra és també una gran idea. Les estacions disposen de guarderia per a nens a partir d'un any. De 3 a 6 anys, podran començar a experimentar sensacions al jardí de neu i els més grans de 6 voldran iniciar-se en la tècnica a l'escola d'esquí amb monitors especialitzats en infants.

 

AMICS

Si véns amb la parella o els amics, a Andorra trobaràs pistes adaptades a tots els nivells i les modalitats així com un ampli ventall d’activitats al voltant de la neu: descobrir els boscos en múixing, moto de neu o raquetes, llançar-se amb parapent o fer immersió sota el glaç... I després d’una bona esquiada, el millor és compartir les aventures del dia al voltant d’una exquisida taula, tot degustant el millor de la gastronomia andorrana.  

 

FAMÍLIA

Venir a esquiar amb la família a Andorra és una molt bona opció. Les estacions disposen de guarderia per a nens a partir d'un any. Els infants de 3 a 6 anys poden ja començar a experimentar sensacions al jardí de neu i,  a partir dels 6 anys, no dubtaran a iniciar-se en la tècnica a l'escola d'esquí amb monitors especialitzats. I per aquells que teniu fills adolescents, els snowparks de les estacions seran els seus racons preferits!

 

FREESTYLE

Si sou dels qui veuen una pirueta enlloc d'un obstacle, addictes a l'adrenalina i convençuts que la creativitat està, com a mínim, al mateix nivell que la tècnica, Andorra és el vostre paradís. Per a vosaltres que us quedeu freds davant d'un big air o a la sortida d'un boarder cross, s'han dissenyat especialment les àrees de freestyle i de freeride de les estacions. Val a dir que els snowparks d'Andorra estan entre els millors del Pirineus.

 

 

 

Scroll to Top