Quantcast

Formacions i exàmens

Ski Andorra coordina la formació per als diferents exàmens d’explotació seguint l’estructura implantada des de fa més de 40 anys per part del DSF (Domaines Skiables de France). El DSF ha creat un sistema de certificats professionals en relació a les diverses qualificacions existents a les estacions: conductor de teleesquí, conductor de telecadira de pinça fixa, conductor de telecadira de pinça desembragable, de telefèrics o funiculars, conductor de vehicles trepitjaneu i nivocultor.

La formació d’agent d’explotació és el certificat de base per poder accedir a la resta de formacions d’explotació, exceptuant el certificat de conductor de vehicles trepitjaneu.

Durant la temporada d’hivern, els candidats reben formació interna pels seus formadors.

El tribunal d’avaluacions, compost per professionals amb una formació especifica, té la funció d’avaluar els coneixements adquirits pels candidats.

A través d’aquests exàmens es reconeixen les competències dels empleats de les estacions i se’ls atorguen certificacions professionals lliurades pel DSF i pel Ministeri d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions del Govern d’Andorra.

Els candidats que desitgin presentar-se a un dels exàmens d’explotació, han de ser empleats de l’estació; és la mateixa estació que fa les inscripcions, en funció dels requisits i l’experiència que es demanin.

 

  • Agent d’explotació
  • Conductor de teleesquí
  • Conductor de telecadira de pinça fixa
  • Conductor de vehicles trepitjaneu
  • Conductor de vehicles trepitjaneu
  • Conductor de telecadira de pinça desembragable

 

 

Scroll to Top