Esquia a Andorra

scroll
Andorra   /    Esquia a Andorra

L’excel·lència de la neu

La situació d’Andorra fa que sigui un lloc singular per a la pràctica de l’esquí

Muntanyes amb uns vessants espectaculars, una situació geogràfica estratègica, una forta inversió en tecnologia durant els últims anys i una aposta ferma per aquest esport en tots els sectors de l’economia han fet que el país se situï al capdavant de les opcions d’oci i neu. Normalment les temporades s’inicien al principi de desembre i s’allarguen fins a mitjan abril, amb aproximadament 150 dies d’esquí, nevades extenses i un alt percentatge de dies de sol.

Andorra fa més de mig segle que és una destinació de neu. El primer teleesquí es va instal·lar l’any 1957 al sector del Pas de la Casa. Aquest giny va ser el pioner, i va marcar l’inici d’una història que continua creixent: avui dia sumen més de 300 km de pistes entre totes les estacions, en un entorn incomparable que combina a la perfecció la natura amb la vida urbana. Andorra ha sabut aprofitar aquests dos factors i els ha equilibrat perquè el país sigui un reclam turístic de primer nivell. Aquest creixement ha estat possible gràcies a les inversions que les societats explotadores de les estacions d’esquí de VALLNORD – PAL ARINSALGRANDVALIRA, i ORDINO-ARCALIS; han anat fet durant els anys.

El nostre camí va iniciar-se ara fa més de 50 anys, amb la instal·lació del primer remuntador. Des d’aleshores, les nostres muntanyes cobertes de neu que ofereixen paisatges únics, més de 300km de pistes, temperatures suaus i nombrosos dies de sol són els motius pels quals milers de persones han triat i trien Andorra.

Avui podem sentir-nos orgullosos de la modernitat de les instal·lacions de les nostres estacions: Grandvalira, Ordino Arcalís i Vallnord - Pal Arinsal ofereixen, amb l’esforç i els coneixements dels seus professionals, neu garantida en més del 60 % dels dominis esquiables, excel·lents escoles d’esquí i snowboard, un gran ventall d’activitats i una moderna i variada oferta gastronòmica.

A Andorra fem de la neu una diversió per a tothom i posem a l’abast dels esquiadors tot el que puguin desitjar.
 

Fitxa tècnica global
3.075 Ha d’àrea esquiable
300 km esquiables
215 pistes
123 remuntadors
Capacitat de transport : 177.235 pers/hora
60 % de la superfície innivada
16 estadis de competició
5 àrees de Freestyle
15 àrees de freeride
20 circuits Skimo
90 punts de restauració
10 escoles d’esquí
10 jardins de neu
7 guarderies

CATÀLEG PROMOCIONAL