Extraescolars

scroll
Forfets   /    Extraescolars

FORFETS EXTRAESCOLARS

A partir d’aquesta temporada 2023/2024 tots els forfets de temporada extraescolars, universitaris i acompanyants es comercialitzen a través de Grandvalira Resorts.

El període de venda serà del 27 d’octubre 2023 al 31 de gener 2024 (ambdós dates incloses). 

El  suport del forfet d’anys anterior no serà vàlid ni es podrà recarregar.


Venda forfet extraescolar


Forfet extraescolar:

Destinat als menors de 20 anys residents i escolaritzats a Andorra.

La venda del forfet es farà online a través de la web de www.grandvalira.com. El suport del forfet es podrà recollir a l’estand de venda de Grandvalira Resorts ubicat al centre comercial de l’Illa Carlemany i a les taquilles habilitades per les estacions a partir de la seva obertura.

Els menors de 18 anys no escolaritzats i residents a Andorra hauran de sol·licitar el forfet a través de la web: www.educacio.ad


Forfet extraescolar per menors de 20 anys, estudiant a l’estranger:

Els menors de 20 anys estudiants a l’estranger i amb residència a Andorra, han d’omplir un formulari a través de la web: www.educacio.ad i adjuntar la documentació que acrediti els seus estudis en curs. La petició del forfet serà validada pel Ministeri de Relacions institucionals, Educació i Universitats a través del correu electrònic (en un termini de 2 dies laborables). 

Un cop rebuda aquesta validació es podrà tramitar el forfet online a través de www.grandvalira.com. El suport del forfet es podrà recollir a l’estand de venda de Grandvalira Resorts ubicat al centre comercial de l’Illa Carlemany i a les taquilles habilitades per les estacions a partir de la seva obertura.


Forfet universitari :

Destinat als universitaris residents menors de 25 anys.

Els alumnes que vulguin comprar el forfet universitari han d’omplir un formulari a través de la web: www.educacio.ad i adjuntar la documentació que justifiqui la inscripció corresponent a una formació d’ensenyament superior oficial. La petició del forfet serà validada pel Ministeri de Relacions institucionals, Educació i Universitats a través del correu electrònic (en un termini de 2 dies laborables). 

Un cop rebuda aquesta validació es podrà tramitar el forfet online a través de www.grandvalira.com. El suport del forfet es podrà recollir a l’estand de venda de Grandvalira Resorts ubicat al centre comercial de l’Illa Carlemany i a les taquilles habilitades per les estacions a partir de la seva obertura.


Forfet acompanyant :

El forfet acompanyant està destinat a les persones designades per la direcció dels centres escolars d’acord amb el reglament de l’Esquí Escolar i el model de jornada d’esquí escollit pel centre.

Un cop el centre escolar hagi inscrit les persones designades per a fer d’acompanyants, aquestes  podran comprar el forfet online a través de la web de www.grandvalira.com. El suport del forfet es podrà recollir a l’estand de venda de Grandvalira Resorts ubicat al centre comercial de l’Illa Carlemany i a les taquilles habilitades per les estacions a partir de la seva obertura.


Tots aquests forfets de temporada estan subvencionats pel M.I. Govern d’Andorra.