Andorra és molt més

scroll
Andorra   /    Andorra és molt més

Diversió, música i bon ambient


Després de l’esquiada, l’ambient d’après ski es trasllada als diferents locals situats a peu de pistes, on la gent assaboreix una copa i escolta la millor música en directe, i es distreu veient com marxa el sol i entra la nit. L’après ski ha arribat per quedar-s’hi, i cada any compta amb més adeptes. Una bona manera de poder gaudir amb els teus, compartint les experiències del dia o assaborint un sopar en un restaurant d’estació o en una de les bordes del país.

Temps per a les compres

Andorra és un gran centre comercial inusual. Més de 1.500 comerços i botigues es concentren per garantir-te que hi trobaràs allò que estaves buscant. El disseny i el luxe, la moda, la joieria, l’electrònica o la farmàcia et sortiran al pas, arreu, els set dies de la setmana.

Descobreix la nostra cultura

Andorra té una llarga història. Els visitants d’esperit inquiet descobriran sorprenents itineraris culturals, museus que descriuen els costums i les tradicions locals, o el ric patrimoni romànic que ens contempla des de fa mil anys.

Assaboreix l’autèntica cuina de muntanya

Les bordes són construccions tradicionals del Pirineu, fetes de pedra i fusta, on en el passat es solien guardar la palla i les eines de conreu. Avui moltes d’elles allotgen acollidors restaurants on es pot assaborir autèntica cuina de muntanya, com l’escudella, (una excel·lent elecció per combatre el fred de l’hivern), el trinxat, l’arròs de muntanya o els cargols. D’altra banda, el comensal que vulgui tastar un tipus de cuina més internacional pot decantar-se per una cuina creativa i avantguardista, que a Andorra és d’un nivell molt alt.

Allotjaments per somiar

Quedar-se a Andorra uns dies sempre és una bona elecció. Els més de 300 establiments turístics, que sumen gairebé 43.000 llits repartits per tot el país, t’ho garanteixen. Sigui quin sigui el teu pressupost i el teu tipus de viatge, segur que hi ha allotjaments a la teva mida.

Informa’t de totes les opcions d’allotjament d’Andorra a visitandorra.com

Temps d’evasió

L’existència d’aigua termal rica en minerals a Escaldes-Engordany és coneguda des de l’antiguitat. Avui, són milers els visitants que cada any gaudeixen d’aquestes aigües a Caldea. La cultura de l’aigua ha arrelat amb força, i darrerament molts allotjaments incorporen espais de benestar integral entre els seus equipaments, alguns dels quals ocupen fins a 5.000 m² de superfície.